Life Planning voor uw organisatie

Wilt u vitale medewerkers? Medewerkers die met plezier naar hun werk gaan, heel graag bij u willen (blijven) werken en die inzicht hebben in hun financiën?

Vitale medewerkers met Life Planning

Biedt uw medewerkers dan een life planningstraject aan. Daardoor krijgt u vitale medewerkers. Dat zijn medewerkers die mentaal en fysiek gezond zijn en met plezier naar het werk gaan, die betrokken zijn en tegen een stootje kunnen.

Vitale medewerkers die plezier hebben in hun werk, ervaren minder stress en zijn daardoor minder vaak ziek. Met hun positieve uitstraling worden zij sympathiek bevonden; zij zijn niet alleen van grote waarde voor hun collega’s, maar ook voor de klanten. Sympathieke medewerkers zijn eerlijk en oprecht, stellen doordachte vragen, zijn positief ingesteld, zijn open-minded en laten een goede eerste indruk achter.

Financieel inzicht voor de medewerkers

Financiële zorgen verhogen de stress en belemmeren medewerkers in hun werk. Met het life planningstraject geven wij de medewerkers inzicht in hun financiën. Wij laten hen ervaren aan welke financiële knoppen zij kunnen draaien, waardoor de medewerkers financieel inzicht krijgen en daardoor financiële rust ervaren. U ontzorgt daarmee uw medewerkers in een tijd met hoge inflatie, hoge energiekosten, hoge hypotheekrente, een krappe woningmarkt en financiële onzekerheid, waardoor u tegelijkertijd ook de medewerkers aan uw organisatie bindt.

Herkent u bij uw werknemers een van deze signalen:

  • Ongenoegen
  • Onvrede
  • Onverschilligheid
  • Verzet tegen veranderingen
  • Werkstress
  • Uitval
  • Financiële onrust

Voorkom met een life planningstraject ziekteverzuim, burn-outs, stress op het werk. Bel ons voor een vrijblijvende afspraak. Graag bekijken wij samen met u wat voor uw medewerkers het gewenste traject kan zijn en wat het u oplevert.

Trekken uw medewerkers het niet meer?

‘Steeds meer mensen trekken het niet meer’ is een veelgehoorde noodkreet in de samenleving en een zorg voor organisaties. Medewerkers die vorig jaar nog geen financiële zorgen hadden, hebben deze nu wel. Stijgende energiekosten, stijgende kosten voor levensonderhoud, stijgende hypotheekrente, de krapte op de woningmarkt, allemaal zaken die medewerkers stress bezorgen.

Graag wilt u uw medewerkers helpen, alleen u weet niet hoe. U kunt de medewerkers helpen, door hen ons financial life planningstraject aan te bieden. Daarmee krijgen zij inzicht in hun huidige financiën en grip op hun financiën. U ontzorgt daarmee uw medewerkers, de stress neemt af, u voorkomt ziekteverzuim en uw medewerkers zijn weer energiek.

Nieuw pensioenstelsel

Als het nieuwe pensioenstel wordt ingevoerd zullen er veel vragen zijn onder de medewerkers. Wat betekent het nieuwe pensioenstelsel voor mijn situatie? Ga ik er financieel op achteruit of blijft het hetzelfde? Moet ik langer blijven doorwerken of kan ik eerder stoppen met werken?

Om financiële onrust te voorkomen kunt u uw medewerkers een financial life planningstraject aanbieden waarin wij de gevolgen van het nieuwe pensioenstelsel voor iedere medewerker afzonderlijk meenemen. Het grote voordeel voor u is, dat u uw medewerkers helpt en inzicht geeft in hun financiële situatie, terwijl u tegelijkertijd de zorg voor uw medewerkers serieus neemt, door hen te informeren over het nieuwe pensioenstelsel.

NIEUWS

BLOGS & CASES