Lid worden

Ben je een bevlogen (financial) life planner en is het jouw droom om je klant het leven te bieden waar hij/zij van droomt met financiële houvast? Kom dan onze coöperatie versterken.

Voorwaarden lidmaatschap

  • Je bent een life planner, die de opleiding tot life planner heeft doorlopen volgens de richtlijnen van het Kinder Institute en daardoor de RLP®’-titel heeft behaald;
  • Je wilt het allerbeste voor de klant, want life planning zit in je bloed;
  • Je wilt graag ondersteund worden en je kennis en vaardigheden vergroten op trainingsdagen, waarmee je tegelijkertijd PE-punten behaalt voor het behoud van je RLP®’-titel;
  • Je wilt graag een buddy zijn voor je collega-leden;
  • Je wilt graag kennis delen en kennis geven aan je collega-leden;
  • Je bent op of je wilt groeien naar Champions League-niveau om topkwaliteit te leveren.

Wat levert het lidmaatschap je op?

Werk
En ook nog hartstikke leuk werk als (financial) life planner, waar je het volledige EVOKE®-traject uitvoert tegen een gezond tarief.  De kosten van de coöperatie houden wij zo laag mogelijk, zodat de verdiensten per opdracht goed zijn voor jou. Wij passen de zuivere coöperatiegedachte toe: samen deelnemen is samen delen, op een maatschappelijk verantwoorde manier van ondernemen.

Collega’s
Door je aan te sluiten bij onze coöperatie kun je sparren met professionals die allemaal maar één prioriteit hebben: het beste voor de klant. Door een vraagbaak voor elkaar te zijn, een beroep te kunnen doen op onze specialisten en kennis met elkaar te delen, kom je in een warm bad terecht van deskundige (financial) life planners, die er graag voor elkaar willen zijn.

Doel samenwerking
Het doel van onze coöperatie is dan ook om je te inspireren, je te motiveren, je op te leiden en met je samen te werken, zodat jij het mooiste werk kunt doen wat je kunt bedenken: een top life planner zijn voor onze klanten.

PE-dagen
Per kalenderjaar organiseren wij minimaal drie mastery-dagen, om jouw kennis en vaardigheden als life planner aan te scherpen. Tegelijkertijd prolongeer je hierdoor je registratie als actieve RLP®’-er van het Kinder Institute. De kosten worden door de leden gezamenlijk gedragen; hoe meer leden zich aanmelden, hoe lager de kosten.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij je kennis en vaardigheden als financieel planner met minimaal twee studiedagen per jaar vergroot. Deze studiedagen bieden wijzelf aan of kun je bij derden volgen die geaccrediteerd zijn door de Federatie Financieel Planners (FFP).

Specialisten
Als coöperatie werken wij samen met specialisten zoals notarissen, fiscalisten, advocaten, accountants, etc. die onze waarden en normen onderschrijven. Als lid van onze coöperatie kun jij gebruik maken van ons netwerk van deskundigen.

Marketing
Last but not least, als lid van de Life Planners Coöperatie Nederland lift je mee op de marketing die wij voor de coöperatie en daardoor ook voor jou doen. Wij willen life planning op de kaart zetten in Nederland en daarmee jou als life planner. Je wordt op de ledenpagina vermeld als lid, waardoor jouw naam automatisch beter vindbaar is via de social media. Dit zal indirect ook de vindbaarheid van je eigen kantoor vergroten.

Spreekt dit je aan, stuur dan een e-mail naar onze coöperatie, zodat wij contact met je kunnen opnemen.

Ben je nog geen ervaren RLP®’er, maar wil je die wel graag worden, dan ben je ook van harte welkom bij onze coöperatie. Graag bekijken wij samen met jou naar jouw mogelijkheden.

LID WORDEN?

Ben je benieuwd wat de LPCN voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op en graag vertellen we je meer.